In & uitgaande transfers seizoen 2021 - 2022

Meulegoor Vlag

Beste supporters, leden en sympathisanten

Na enkele weken van veel praten hebben wij eindelijk ons huiswerk wat betreft de spelerskern voor het seizoen 2021-2022 kunnen afronden.

Dit heeft enkele veranderingen met zich meegebracht, waarbij wij de belangrijkste even voor jullie willen oplijsten.

Atze Van Loon

Op het niveau van trainersstaf, hebben wij in onderling overleg afscheid genomen van Geert van Gompel. Geert heeft samen met de KFC Arendonk Sport familie het engagement van de fusie aangegaan en heeft samen met ons een uitdagend parcours overleefd, met als hoogtepunt vorig seizoen 2019-2020 de titel in 3de provinciale. Wij willen Geert dan ook nogmaals danken voor alles wat hij voor de club gedaan en betekend heeft. We hopen je nog vele malen op de Meulegoor te mogen tegenkomen.

Naar aanleiding van bovenstaande beslissing hebben, wij als club besloten om een engagement voor T1 aan te gaan met Jim Byns. Jim is een jonge gemotiveerde trainer, die samen met ons de missie & visie wil nastreven en daarbij oog heeft voor ontwikkeling van de jeugd. Wij wensen Jim binnen onze club veel succes in zijn nieuwe functie.

Door het opschuiven van Jim Byns naar T1, hebben we ook de zoektocht opgestart om onze trainersstaf te vervolledigen. Na een zoektocht heeft dit ons geleid tot het aanstellen van Benny Claessen & Sander Leyten, zij zullen als tandem, Jim mee ondersteunen en de opleiding van onze jongens verder op zich nemen. Wij wensen Sander & Benny veel succes in hun nieuwe taak.

Verder hebben wij ook voor het damesvoetbal in Arendonk een nieuwe jonge trainer aangesteld. Wij verwelkomen Atze van Loon in de Arendonk Sport familie en wensen hem veel succes in het verder mee uitbouwen van onze dameswerking.

Naast het trainersverhaal, hebben wij ook onze kern lichtjes gewijzigd naar volgend seizoen toe. Desondanks alle corona-perikelen, zijn wij er als club in geslaagd om het merendeel van onze kern te behouden naar volgend seizoen toe. Daarvoor willen wij ook iedereen bedanken voor de geleverde inspanningen in deze toch wel moeilijke tijden.

De gevoerde gesprekken hebben tot het volgende geleid:

Slegers Michiels

SPELERS UIT:

Volgende spelers hebben besloten om volgend jaar niet langer voor KFC Arendonk uit te komen.

Tom Michiels gaat zijn geluk beproeven bij KFC Lentezon. Wij wensen Tom daar het allerbeste toe en wij staan in de toekomst altijd klaar om Tom terug te ontvangen. Verder willen we Tom bedanken voor alles wat hij sinds jonge leeftijd voor de club en de eerste ploeg betekend heeft, dewelke zich de laatste jaren ook vertaalde in kapitein van onze spelersgroep! Veel succes Tom.

Ruben Slegers heeft omwille van privéredenen ervoor gekozen om een einde achter zijn actieve voetbalcarrière te zetten. Wij danken Ruben voor wat hij de jongste jaren mee voor onze club heeft gedaan nadat hij na een zware blessure terugkeerde in de eerste ploeg en zijn schitterende acties op de flank! Bedankt Ruben, geniet van je vrije tijd.

SPELERS IN:

Om een stabiele kern te hebben, om in 2de provinciale ons mannetje te kunnen staan en om het vertrek van Ruben & Tom op te vangen hebben wij ons in het tussenseizoen versterkt met volgende spelers:

Niels V Groot 2

Niels Voets

FUNCTIE BIJ ARENDONK SPORT: speler 1e ploeg
Positie in de ploeg: Aanvallend polyvalent
LEEFTIJD: 28
WOONPLAATS: Arendonk
BIJ DE CLUB SINDS: 2021
KINDEREN: Geen
BEROEP: operator
VORIGE CLUB: K.B.S.K Retie
HOBBY’S: Voetbal – tennisse

Jonas Vb Groot 2

Jonas Van Baekel

FUNCTIE BIJ ARENDONK SPORT: speler 1e ploeg
Positie in de ploeg: Verdediger
LEEFTIJD: 22
WOONPLAATS: Retie
BIJ DE CLUB SINDS: 2021
KINDEREN: Geen
BEROEP: Elektricien
VORIGE CLUB: K.B.S.K Retie
HOBBY’S: Voetbal – met de koersfiets rijden

Tuur Van B Groot 2

Tuur Van Ballaer

FUNCTIE BIJ ARENDONK SPORT: speler 1e ploeg
Positie in de ploeg: middenvelder
LEEFTIJD: 20
WOONPLAATS: Tielen (Kasterlee)
BIJ DE CLUB SINDS: 2021
KINDEREN: Geen
BEROEP: Student
VORIGE CLUB: FC De Kempen
HOBBY’S: Voetbal

Graag bedanken wij ook al onze trouwe sponsors!!

Hoofdsponsors 21 22