Update COVID-19

Geen Voetbal Corona

Coronavirus - COVID-19

(update 10/11/2020)

Beste trainers, spelers, vrijwilligers, bezoekers,

Rekening houdend met het groeiende aantal COVID-19 besmettingen (vooral ook in de regio) en de recente communicatie vanuit de Federale overheid, Voetbal Vlaanderen en de Provincie Antwerpen, hebben wij als club besloten om de volgende beslissingen te nemen.

Deze beslissingen, die hieronder worden toegelicht, zijn ingegeven door onze zorg om de gezondheid van onze spelers, trainers, vrijwilligers en supporters zoveel mogelijk te garanderen.

Voor nu gelden volgende regels:

  • Als bestuur hebben wij besloten GÉÉN TRAININGEN en/of (vriendschappelijke) WEDSTRIJDEN te laten plaatsvinden tot en met 13 december 2020!
  • Uiteraard zullen we dan ook niet deelnemen aan tornooien dit kalenderjaar.
  • Vanaf woensdag 14 oktober was reeds de code oranje voor sporten in heel Vlaanderen (zie bijlage) van toepassing.
  • In december bekijken we de ontwikkelingen opnieuw en zullen u langs deze weg informeren.
  • Nieuwe leden die met onze club kennis willen maken, vragen wij hen om zich eerst te melden bij de desbetreffende coördinator, alvorens zich voor trainingen aan te melden. U kan hun gegevens terugvinden via contactpersonen.

Vanzelfsprekend zullen we de situatie de komende tijd in de gaten blijven houden en aanpassen wanneer hier vanuit de overheid of Voetbal Vlaanderen noodzaak toe is. We hopen natuurlijk zo snel mogelijk een normale werking te kunnen hervatten. Hou het veilig en gezond!!

Hopende jullie alvast hiermee tot op heden geïnformeerd en jullie begrip, dat ook wij als club over de algemene gezondheid willen waken.

Voor verdere informatie of bij vragen, neem gerust contact via info@arendonksport.be

KFC Arendonk Sport