Webshop

Webshop Teaser

Kledij KFC Arendonk Sport

KFC Arendonk Sport heeft van het seizoen 2018-2019 besloten om met JOMA in zee te gaan als kledijsponsor.

Het gaat zowel om de effectieve wedstrijdkledij als de gewone kledij met clublogo.

Welke kledij/ hoe aanschaffen?

De wedstrijdkledij wordt vanzelf door de club voorzien, hiervoor dienen de leden geen actie te ondernemen.

Om de andere kledij te bekomen zijn er twee manieren

  • Regelmatig worden er op de club pasdagen georganiseerd waarop de kledij gepast en besteld kan worden. Je kan dan live zien wat je koopt. Afrekenen bij het bestellen is dan wel de boodschap.
  • Je kan de kledij ook online (via de website van JOMA) bestellen.
  • Ga naar jomasport.shop/team/kfc-arendonk-sport en scroll omlaag om de toegang/kortingscode in te vullen "arendonksport".

Bedrukkingen

Op alle bovenkledij wordt steeds nog de partner van JOMA, nl Soccertime en ons clublogo gedrukt. Op de vest komt er ook nog een extra sponsorbedrukking vooraan, nl HG&A en een extra sponsorbedrukking achteraan, nl LIEKENS. Het is niet mogelijk clubkledij te bestellen zonder sponsors. Het is mogelijk om uw kledij te laten personaliseren. Je naam wordt dan gedrukt links vooraan onder het clublogo.

In de vitrinekast in de kantine kan je voorbeelden van de effectieve bedrukkingen bewonderen.

Prijzen

De prijzen voor de kledij zijn door de club vastgelegd. De kortingen die jullie krijgen verschillen per artikel omdat de drukkosten niet voor elk artikel hetzelfde zijn. De prijzen zijn identiek bij bestellingen op de pasdag of bij bestellingen online. Bij online bestellingen wordt er vanaf € 50,00 gratis thuis geleverd, anders betaal je € 4,95 extra. De eventuele sponsors op de kledij steunen onze club en krijgen hiervoor in ruil visibiliteit of reclame, dit wil dus niet zeggen dat ze een deel van de kledij betalen. De prijzen zijn duidelijk vermeld bij de kledij op de website. Om kledingstukken te personaliseren wordt er € 6,00 euro aangerekend.

Vragen?

Heeft u nog verdere vragen, neem hiervoor contact op met Johan Laurijssen via mail kledij@arendonksport.be.